avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

Buna ziua,as dori si eu sa stiu daca pot beneficia de vreo indemnizatie sau concediu prenatal in cazul in care mi s-a terminat contractul de munca luna aceasta(era pe perioada det. de 3 luni) iar pana la nastere mai am 3 luni,sau unde m-as putea adresa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniela1385 , utilizator 18:28, 28 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
1. - Pe ce perioada ati avut contractul individual de munca (CIM)?
- De cand si pana cand?

2. Inainte de acest CIM ce statut ati avut, cu ce v-ati ocupat?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~
contractul a fost de la 16-07-2015 pana la 16.10.2015 iar inainte de acesta am avut 1 luna pauza iar anterior in acest an am fost angajata in perioada februarie-sfarsitul lunii mai dar cu 4 ore pe zi
intrebarea mea mai exact era unde depun actele pentru concediu prenatal caci am intrat deja in risc de sarcina iar la ultimul angajator s-a incheiat contractul pe 16 luna aceasta si nu vrea nici sa nu auda de concediu

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de prenatal daca imi expira contractul temporar? ce as putea face pentru a putea beneficia de prenatal? adelinamaria adelinamaria Buna ziua, In luna septembrie imi va expira contratul temporar de munca, si sunt insarcinata de cateva luni. As dori sa intreb daca nu imi vor prelungi ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Porumbdiana Porumbdiana Buna ziua. Am si eu cateva intrebari si as fi recunoscatoare daca m-ati putea lamuri. Sunt insarcinata, data probabila a nasterii este 5 martie 2016. Momentan ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate BiraAlexandra BiraAlexandra Buna ziua...As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu de maternitate in urmatoarele conditii : Am avut contract determinat de munca pana la sfarsitul ... (vezi toată discuția)