avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie de la persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie de la persoana fizica

Un Srl doreste sa achizitioneze sticle de vin linistit imbuteliat de la un colectionar (persoana fizica) care nu are nici un fel de autorizare care mai apoi vor fi puse spre vanzare. Nu este producator ci doar un colectionar de vinuri. In ce mod sc poate achizitiona bunuri de la acesta si ce implicatii fiscale intervin atat la cumparator (sc) cat si la vanzator (pers. fizica)? Trebuie sc sa retina vreun impozit? Plateste pers. fizica impozit? Ce contributii mai are de achitat pers. fizica (vanzator)?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2015
Darina_A, utilizator
Cel mai recent răspuns: MaierMarius , utilizator 17:47, 15 Iunie 2016
Buna ziua. Ati gasit solutia la intrebarea de mai sus ? Va multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert vin MaierMarius MaierMarius Am achizitionat in cadrul unei licitatii o cantitate de vin de vinoteca, imbuteliat. Cum il pot transfera pe societate, pentru a-l revinde. Pot face un ... (vezi toată discuția)
Marfa pe baza de borderou achizitie Dl_Sandu Dl_Sandu Detin un mic magazin cu decoratiuni,ca I.I.,as dori sa stiu daca pot pune la vanzare obiete create de mine, lumanari botez,tablouri etc pe baza unui borderou ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta MINPOP MINPOP Buna seara Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: O soc. comerciala a incheiat un contract de consultanta cu o persoana fizica pe care la ... (vezi toată discuția)