avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Comert vin
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Comert vin

Am achizitionat in cadrul unei licitatii o cantitate de vin de vinoteca, imbuteliat. Cum il pot transfera pe societate, pentru a-l revinde. Pot face un contract de vanzare cumparare intre mine ca persoana fizica si societate, sa-l vand societatii cu pretul de achizitie ? Ce autorizatii imi trebuiesc pentru vanzarea de vinuri linistite ? Doresc sa vand doar en gros, catre persoane juridice.
Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la vanzare cu ridicata adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o mica problema: suntem societate comerciala cu vanzarea cu ridicata (nu cu amanuntul) si dorim sa vindem si persoanelor ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru adrianabresug adrianabresug avem un pct de lucru cu activitate autorizata depozit engros si en detail .O parte din clienti persoane juridice cumpara de la noi cu factura si plata cu OP ... (vezi toată discuția)
Achizitie de la persoana fizica Darina_A Darina_A Un Srl doreste sa achizitioneze sticle de vin linistit imbuteliat de la un colectionar (persoana fizica) care nu are nici un fel de autorizare care mai apoi ... (vezi toată discuția)