avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

Buna ,
as dori sa ma ajutati cu o micuta problema.
doresc sa-mi achizitionez o masina BMW 316 I din 1994 ,Euro 2
Proprietaru o vinde cu un pret acceptabil dar singura conditie a lui este sa inmatriculez masina pe numele meu,ceea ce nu ma deranjaza dar costurile reinmatricularii sunt de aproximativ 2900 Ron deoarece acesta si-a recuperate taxa.
Exista o alta variant prin care sa evit sa replatesc aceasta taxa ?
O alta intrebare este daca stie cineva cat costa impozitul annual pe acest model ?
Multumesc anticipat !!!:sorry:#-o

Alte discuții în legătură

Care costul inmatricularii unui autoturism? wily8 wily8 Va salut,stiu ca ar trebui sa intreb asta la finante sau la alte institutii dar nu prea am timp,vreau sa cumpar o masina de la un prieten si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto pharaon_king pharaon_king Buna, am doua masini inmatriculate pe numele meu: Opel Astra, an fabr.1995 inmatriculata in 02.03.2009 si BMW 316, an fabr.1994 inmatriculata in 27.11.2009. ... (vezi toată discuția)
Trecere masina pe numele mamei! care este cea mai buna metoda? danielbratu danielbratu Sunt proprietarul unei masini pentru care platesc asigurare auto in jur de 1400 anual intrucat am varsta de 25 ani, as vrea sa trec masina pe numele mamei mele ... (vezi toată discuția)