avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reangajare personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reangajare personal didactic auxiliar

Buna ziua,
Vă rog, aș dori să mă lămuriți și să îmidați baza legală pentru următoarea situație.
D-na administrator de patrimoniu (personal didactic auxiliar) a ieșit la pensie din noiembrie 2012 și a lucrat de atunci pe baza de contract de muncă pe perioadă determinată de câte un an, prin hotărârea Consiliului de Administrație (timp de 3 ani de zile) - cumul pensie-salariu..
Consiliul de Administrație al unității de învățământ și-a dat acceptul pentru ca d-na administrator să își continue activitatea ca salariat.
Se poate încheia un nou contract de muncă? Și dacă răspunsul este afirmativ, în ce formă - pe perioadă determinată sau pe perioadă nedeterminată?
Și vă rog să îmi indicați temeiul legal.
Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariul in 2015 marilena13 marilena13 personal didactic auxiliar - secretar sef scoala - baza legala (vezi toată discuția)
Salarizare capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara In Școala noastră se află o d-nă profesor care a fost angajată cu contract de muncă pe perioadă determinată (01.09 1997- 31.12.2004) si incepând ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca lidiaflorentina lidiaflorentina Buna seara, As vrea sa stiu daca sunt profesor -titular cu contract pe perioada nedeterminata si am dat concurs in alta parte , dar postul este pe perioada ... (vezi toată discuția)