avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea pentru condamnari in strainatate si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea pentru condamnari in strainatate si recunoasterea sentintei pe teritoriul Romaniei

Buna ziua . Am nevoie de cateva raspunsuri la ceea ce va expun mai jos . In Noiembrie am recursul si doresc sa primesc cateva informatii pentru a ma pregati .

Am inteles ca pentru a avea aceasta reabilitare judecatoreasca e necesar ca condamnarea din strainatate sa fie recunoscuta pe teritoriul Romaniei .

Ceea ce nu stiu este : cum decurge acest proces de recunoastere a unei sentinte date in strainatate , pe teritoriul Romaniei . Poate avea consecinte grave ? Poate fi vorba de o contopire a celor doua sentinte ( cea din Romania si cea din strainatate ) .

Acum am facut recurs . Am termen la sfarsitul lunii Noiembrie la tribunal . Cu siguranta voi cere recunoasterea acestei sentinte si pe teritoriul Romaniei pentru a putea continua procesul de reabilitare .

Va rog daca se poate sa imi raspunda cineva care a mai intalnit un caz asemanator sau care stie exact ce se intampla intr-un proces de recunoastere a unei sentinte din strainatate si pe teritoriul Romaniei .

Va multumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecatoreasca si pentru condamnari in strainatate Marius195555555555567 Marius195555555555567 Buna ziua Am cerut reabilitarea pentru o pedeapsa de 3 ani cu inchisoare . In Decembrie 2009 am fost eliberat conditionat . Am o condamnare si in Italia de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept cosmin.d cosmin.d Daca am fost condamnat la doua pedepse privative de libertate de cate 5 ani fiecare,acestea contopindu-se printr-o alta sentinta la care s-a adaugat un spor de ... (vezi toată discuția)
Condamnare ungaria marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua,o condamnare cu suspendare din Ungaria are influenta asupra unei condamnari din Romnia. (vezi toată discuția)