avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare activitate demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare activitate demisie

Buna ziua. Sunt angajată de 3 luni pe postul de casier la Kaufland Romania (13.07.2015), pe perioada nedeterminată. Am găsit un alt loc de muncă, mult mai bun pentru mine. Perioada de preaviz de 20 de zile lucrătoare , imi incurcă puțin viața. Există o posibilitate de a pleca fără să atrag multe probleme asupra capului meu? Precizez că prima zi de activitate la noul loc de muncă ,este data de 09.11.2015.
Cel mai recent răspuns: manuela66 , utilizator 16:24, 28 Octombrie 2015
1. Puteti sa incepeti activitatea la noul loc de munca si sa lipsiti de la actualul loc de munca.

2. - In aceasta situatie veti avea absente nemotivate si veti fi convocata la comisia de cercetare disciplinara prealabila.
- Dvs. nu va veti prezenta si veti fi concediata disciplinar (pentru absente nemotivate).
Puteti solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor, situatie in care nu se acorda preaviz.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Bunea Ancuta Bunea Ancuta Buna ziua, Am inmanat demisia sefului , dar in contract e specificat 20 zile lucratoare.Ma poate astepta cealalta firma doua saptamani. Ce as putea ... (vezi toată discuția)
Nu imi este acceptata demisia fara preaviz madalinastoian madalinastoian Buna seara, in momentul de fata lucrez la o companie, avand fuctia de consultant vanzari. Deoarece mi-am gasit un job in domeniul pe care am terminat studiile ... (vezi toată discuția)
3 absente nemotivate Madalin196 Madalin196 Buna ziua...as dori de la 1 septembrie sa ma angajez in alta pare si eu sunt in preaviz pana pe 7 septembrie la actualul loc de munca..ei nu vor sa imi incheie ... (vezi toată discuția)