avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare PFA fotograf
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare PFA fotograf

buna ziua ptr deschiderea unui pfa pentru activitati fotografice este nevoie de o diploma
cum se face acea declaratie de notorietate?si unde se face?
Cel mai recent răspuns: lilianazam , utilizator 19:55, 30 Octombrie 2015
Buna seara,

Va recomand calduros sa mergeti personal la ONRC de care apartineti si sa intrebati la serviciul de consultanta gratuit pus acolo la dispozitie. De ce? Pentru ca doar de acolo puteti afla sigur daca va trebuie sau nu. Poate ati facut un liceu tehnic si se considera ca este suficient. Este pacat sa va ganditi dinainte ca nu se poate.

In ceea ce priveste declaratia, de obicei, acestea se fac la notar. Doar daca veti da cautare dupa cuvintele „declaratie de notorietate” si veti gasi site-uri ale notarilor care dau si modele si preturi (undeva am gasit ca ar costa 50 de lei o astfel de declaratie). Nu stiu precis pentru ce va trebuie, dar mai puteti gasi informatii si model aici: [ link extern ]

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - intrebari Elena-Ion Elena-Ion Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA, am cateva nelamuriri fiindca nu sunt obisnuita cu toate actele si legile, si nici nu am fost indrumata prea bine ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
A sau i in nume? peugen68 peugen68 A sau I in numele de familie? Buna ziua, numele meu este PIRVULESCU iar al tatalui meu este PARVULESCU. Tatal nascut in 1939 iar eu in 1968. Asta a fost ... (vezi toată discuția)