avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatie Enel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatie Enel

Buna ziua,sunt mutata intr-un complex rezidential in Popesti Leordeni,cand am preluat apartamentul dezvoltatorul avea contoare pasante(nu cele de la enel) si avea contract pentru organizare de santier,contractul a expirat pe 29.09.2015,noi spunandu-i prin presedintele de asociatie ca trebuie sa depuna actele la ENEL pentru a putea noi (proprietarii) sa ne incheiem contracte individuale cu Enelul.
Ne tot amana nejustificat-saptamana trecuta ne a transmis ca trebuie sa facem procuri individuale la notarul la care am incheiatcontractul de vanzare-cumparare,prin care l imputernicim pe el sa ia toate deciziile in numele nostru.
Intrebare-este legal? Ce putem face in acesata situatie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Refacturare utilitati luy31 luy31 Buna ziua Am un apartament achizitionat intr-un complex rezidential unde utilitatile(apa, canalizare si curent) ne sunt refacturate de catre una din firmele ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Predare lucrare dezvoltator - enel CrystyB CrystyB Buna ziua, M-am mutat anul acesta in luna februarie intr-un bloc nou construit iar dezvoltatorul nici pana in ziua de astazi nu a predat lucrarea catre ENEL ... (vezi toată discuția)