Din pacate pt dvs., nu exista un "model de intampinare". Aceasta trebuie redactata functie de pretentiile invocate prin cererea de chemare in judecata.
Art. 205 C.proc.civ. - Scopul si cuprinsul intampinarii
(1) Intampinarea este actul de procedura prin care paratul se apara, in fapt si in drept, fata de cererea de chemare in judecata.
(2) Intampinarea va cuprinde:
a) numele si prenumele, codul numeric personal, domiciliul sau resedinta paratului ori, pentru persoanele juridice, denumirea si sediul, precum si, dupa caz, codul unic de inregistrare sau codul de identificare fiscala, numarul de inmatriculare in registrul comertului ori de inscriere in registrul persoanelor juridice si contul bancar, daca reclamantul nu le-a mentionat in cererea de chemare in judecata. Dispozitiile art. 148 alin. (1) teza a II-a sunt aplicabile in mod corespunzator. Daca paratul locuieste in strainatate, va arata si domiciliul ales in Romania, unde urmeaza sa i se faca toate comunicarile privind procesul;
b) exceptiile procesuale pe care paratul le invoca fata de cererea reclamantului;
c) raspunsul la toate pretentiile si motivele de fapt si de drept ale cererii;
d) dovezile cu care se apara impotriva fiecarui capat din cerere, dispozitiile art. 194 lit. e) fiind aplicabile in mod corespunzator;
e) semnatura.
Intampinare
Adriaaa
Buna ziua,sunt in proces cu ANAF Navodari pentru restituirea taxei de poluare in: dosar nr.4565/118/2013 si acum am primit o Comunicare in care mi se cere sa ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat
getic
In urma contestatiei unui pv de contraventie, am fost citat de instanta ca intervenient fortat. Am termen de 25 de zile sa depun intampinare. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)