avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pilon 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pilon 3

Sunt pensionar de boala nerevizuibil. Cum pot obtine returnarea sumelor depuse de mine pt. pilonul 3?
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 13:06, 29 Octombrie 2015
Puteti intreba compania, la care ati facut inscrierea, insa legea prevede beneficiile planului de pensie pilon 3, la implinirea varstei de 60 ani sau descendentilor conform codului civil in cazul decesului titularului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie nerevizuibila hritcu hritcu buna ziua sunt pensionata pecaz de boala grad 3 am varsta de 54 ani si 2 luni .am stagiul de cotizare de 32 ani 4luni si 26 zile .ani lucrati la grupa 2 19 ani ... (vezi toată discuția)
Este posibila retragerea din pilonul ii de pensii ? icealinutza icealinutza Buna seara, Intrebarea mea este: pot sa imi retrag banii depusi la pilonul II de pensii ? Situatia pentru care fac aceasta intrebare este urmatoarea: - in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas anca33a anca33a buna ziua vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema | daca sotul persoanei care mi-a cerut parerea a murit in urma cu 10 ani iar doamna nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)