avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Greva foamei
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Greva foamei

Buna ziua , as dori daca se poate sa-mi fie data o explicatie cu privire la un lucru si anume in cazul in care angajatii unei firme de transport in comun local intra in greva foamei , ce demersuri ar trebui sa faca sindicatul in acest caz ? Multumesc anticipat si o zi placuta in continuare ! P.S : Mentionez ca amandoi sunt tata si fiu , iar fiul a solicitat sa-i fie oprite 2 h pentru a se duce sa faca niste meditatii , insa i-a fost incalcat dreptul la studiu , acesta considerandu-se un drept fundamental.

Alte discuții în legătură

Greva foamei, bun găsit tuturor, va rog să-mi spuneți dacă ... Mgsgeorge Mgsgeorge Greva foamei, Bun găsit tuturor, va rog să-mi spuneți dacă știți cui trebuie să mă adresez și ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a intra legal ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, plangere respinsa. unde e dreptatea? atraction atraction Buna ziua ,am un prieten care anul trecut circulind pe DN 1 a fost surprins de o coloana oficiala in care se afla Boc,circula pe banda 2 si efectiv nu avea loc ... (vezi toată discuția)
Aplicarea placutelor (dimensiuni si mase) pe camioane eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am luat amenda pentru nerespectarea obligatiei de a asigura echiparea autovehiculului cu placute din care sa rezulte dimensiunile si masele maxime ... (vezi toată discuția)