avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CNADNR - RESTITUIRE POPRIRE
Discuție deschisă în Executare silită

CNADNR - RESTITUIRE POPRIRE

Bună ziua

Mi s-a făcut poprire pe salar pentru neplata tarifului de despăgubire de către CNADNR.

Am formulat contestație la executare si am castigat, insa executorul mi-a poprit o parte din suma.

Am sunat la CNADNR si mi-au spus ca sa fac o cerere catre ei prin care sa soicit restituirea banilor popriti, iar in cazul in care nu am un cont, imi vor trimite banii prin posta.

Intrebarea mea este trebuie un formular tip de cerere, trimisa prin scrisoare cu continut declarat, sau pur si simplu o cerere ” normala ” prin care solicit sa mi restituie banii popriti conform sentintei?

In acest caz, am sanse sa-mi recuperez banii pe cale administrativa sau trebuie facut cerere de intoarcere a executarii silite?

Adica chiar sunt asa de ” amabili ” incat sa fac doar cererea si sa imi trimita ei banii?


Multumesc

Alte discuții în legătură

Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)
Alocație poprită ilegal Florin927 Florin927 Am si eu o nelamurire sunt in lipsa de idei spunetimi va rog cum imi pot recupera banii proveniti din alocatie ce miau fost retrasi din cont in urma unei ... (vezi toată discuția)