Va multumesc pentru raspuns . Paratul imi rade in nas ca a castigat procesul, ca nu o sa pot dovedi niciodata ce face el pentru ca are sustinere. M-ar fi interesat in ce masura judecatorul poate fi de acord in totalitate cu procurorul.
Așa cum v-am mai spus, judecătorul judecă după cum crede de cuviință, analizând probatoriul și susținerile apărării și ale acuzării. Poate sau nu poate să fie de acord cu concluziile procurorului.
Imi spune ca nu am ce sa-i fac oricum ca el cunoaste procurori si chiar cu recurs nu am ce-i face. Ca probe au fost: 2 martori, inreg audio si video, certif medico legal, plangeri la politie si 2 avertismente date de politie paratului plus o amenda. Iar el a avut 2 martori dintre care unul a fost foarte nehotarat in afirmatii,judecatorul intrebandu-l de vreo 3 ori aceeasi intrebare iar el neraspunzand. Am facut apel deoarece cred ca inreg nu au fost vizionate si ascultate.
Instanta
ADELA STROE
Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Martor
anamarial
Buna ziua,
Sunt citata intr-un proces in aparare. Pana acum nu am mai avut contact cu justitia daca pot zice asa si m-ar interesa daca in momentul in care ... (vezi toată discuția)