avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie ilegala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie ilegala

Buna seara,
Detin o propietate si altcineva a inceput o constructie fara acordul meu,am facut o sesizare la primarie la care am primit un raspuns ,persoana care a inceput constructia a fost somata de catre primarie sa inceteze lucrarile pana ce nu va intra in legalitate. Persoana respectiva isi continua activitatea ignorand somatia primita. Unde as putea sa ma adresez pentru ca persoana respectiva sa isi opreasca lucrarile ?
Va multumesc anticipat,
O seara frumoasa va doresc.
Sesizati oficial directia corp control din primarie,inspectoratul de stat in constructii
La ISC. Cu ce titlu detine posesia proprietatii dv.? I-ati permis dv.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc la ultimul etaj , vecinul de perete in perete ... oanal1234 oanal1234 Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj , vecinul de perete in perete cu mine si-a desfacut acoperisul, acum ploua si tot peretele meu este ud ce pot sa fac in ... (vezi toată discuția)
Plata taxe catre isc uxerolf uxerolf Am finalizat o constructie in 2011 iar acum in 2015 am primit o instiintare de la ISC ca trebuie sa fac dovada platilor a 01,%, respectiv 0,7% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde ma pot adresa sa reclam un vecin care sta la ... NOROCel25 NOROCel25 Buna ziua, Unde ma pot adresa sa reclam un vecin care sta la parterul unui bloc din Bucuresti sector 2 si si-a spart in casa ca sa aibe acces la boxa care a ... (vezi toată discuția)