avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... se pate cotiza din urma??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

se pate cotiza din urma??

daca am lucrat la o firma de 5 ani si m-am mutat la alta firma si am facut pauza o luna firma la care sunt acum poate cotiza din urma??precizez ca sunt insarcinata si as vrea sa am drept la prenatal....
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 22:05, 20 Iulie 2009
concediul prenatal cred ca oricum puteti obtine dar nu veti avea concediul dupa nastere de 2 ani doar daca ati avut o vechime neintrerupta de cel putin 12 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Prenatal Ana-Beatrice Ana-Beatrice Buna seara,am si eu o intrebare,daca eu am lucrat 4 ani la o firma si am plecat cu continuitate la alta firma asi putea sa beneficiez de prenatal daca mi-asi ... (vezi toată discuția)