avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Alocatia copiilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Alocatia copiilor

As vrea sa stiu daca alocatia de stat pentru copii este luat in considerare atunci cind se calculeaza venitul net al unei familii.
Va rog sa specificati unde anume si in care lege sau ordonanta este specificat modul de calculare al venitului net al unei familii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 30 Octombrie 2015
Pentru ce va trebuie venitul net , dati-ne mai multe detalii , intrucat pot fi mai multe acte normative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cerere ajutor public judiciar- nelamuriri cosdep cosdep buna ziua, va rog frumos, in cadrul unei cereri de ajutor public judiciar indemnizatia de crestere a copilului dar si alocatia copilului de pana la 2 ani se ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)