avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul la caldura 2015-2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul la caldura 2015-2016

Sunt la pensie de limita de varsta si vechime integrala, 800 lei.
Am doua proprietati (apartamente) Primul mi l-am cumparat in tinerete , al doilea l-am mostenit de la mama mea.
In primul apartament locuieste copilul meu major, salariat care formeaza o familie aparte.
In al doilea, cel mostenit, locuiesc eu , persoana singura.
Nu beneficiez de nici un avantaj material de pe urma apartamentului in care sta fiul meu.
Vreau sa beneficiez de ajutorul de caldura.
Ce se poate face, avand in vedere situatia expusa mai sus si deasemenea lista bunurilor ce conduc la excluderea acordarii ajutorului .
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Subventii caldura 2011-2012 zugriman zugriman Buna ziua.Anul trecut am aplicat pt ajutorul de incalzire,dar mi s-a refuzat dosarul pe motiv ca as avea 2 cladiri; situatia reala este de fapt ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire elutza_18185 elutza_18185 salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin ... (vezi toată discuția)
Subvenþie la încãlzire Valias Valias Buna ziua, As vrea sa ma ajute cineva cu raspunsul la cateva intrebari legate de subventia la incalzire. Mama mea nu are nici un venit (o ajutam noi cu ... (vezi toată discuția)