As vrea sa ma ajute cineva cu raspunsul la cateva intrebari legate de subventia la incalzire.
Mama mea nu are nici un venit (o ajutam noi cu bani) si locuieste intr-o garsoniera proprietate personala a surorii mele.
Eu locuiesc intr-un apartament (mostenire) care are ca proprietari pe mine, pe sora mea si pe mama mea.
As vrea sa stiu
1. unul dintre documentele ce trebuie prezentate in dosarul pt ajutor este "Documentul care atestă calitatea în care se solicită ajutorul pentru încălzire - proprietar sau chiriaş". Mama mea nu este nici proprietar nici chirias, constituie asta o problema? ce document ar trebui sa puna in dosar?
2. Ma nelamureste si aspectul cu spatii locative in afara celor de domiciliu.
Avand in vedere ca mama detine o treime dintr-un apartament dar locuieste in altul (care nu este al ei) determina excluderea acordarii ajutorului?
3 si 4 m-ar interesa care este termenul limita de depunere al dosarului pt subventie si unde trebuie depus (pentru Bucuresti).
1. O declaratie din partea proprietarului prin care declara ca sta in spatiu cred ca este de ajuns, dar puteti face si un contract de comodat.
2. Consider ca nu determina excluderea de la acordarea dreptului.
3. Trebuie depus la Primaria de sector (sau birourile primăriei, ca in Bucuresti fiecare primarie are centre de informare prin cartiere.)