avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua,va rog frumos sa ma lamuriti daca este corect cum s-a procedat:societatea la care am lucrat a fost data in franciza( administrator se cheama sau agent).Contractul de munca a fost incheiat cu data de 27.10 la vechea societate urmand ca noua firma sa preia angajatii cu un nou contract incepand cu data de 27.10.a.c.Noul administrator mi-a cerut o copie dupa B.I.dar neavand (era la politie ptr.schimbare) am adus copia dupa B.I. pe data de 29.10.
Vi se pare corect ca sa-mi faca noul contrract de munca cu data de 30.10.2015
(eu raman descoperita 3 zile).Este corect cum a procedat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 3 Noiembrie 2015
Programul REVISAL nu permite sa intruduci contractul antedatat, trebuie intrudus cu o zi inainte de a incepe derularea contractului(eu asa am patit), nu cred ca cele 3 zile sunt o tragedie, scuze daca gresesc:sorry:
De unde ati dedus ca REVISAL-ul nu permite introducerea unui c.i.m. antedatat?
stiu ca angajatorul are obligatia de a transmite contractul prin REVISAL cu cel putin o zi lucratoare anterioara inceperii derularii contractului, fizic nu cred ca este imposibil dar ;legal???
Se poate introduce si cu 3 luni de zile inainte de data inceperii activitatii un c.i.m. in programul REVISAL.

Nu exista niciun text de lege care sa interzica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)
Problema revisal mona85 mona85 Ne-am schimbat sediul social din Bucuresti in jud. Ilfov in mai 2010.Am fost nevoiti sa inregistram toate contractele individuale pe Ilfov,fiecare contract ... (vezi toată discuția)
Data la care produce efecte - revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la ... (vezi toată discuția)