Buna ziua,va rog frumos sa ma lamuriti daca este corect cum s-a procedat:societatea la care am lucrat a fost data in franciza( administrator se cheama sau agent).Contractul de munca a fost incheiat cu data de 27.10 la vechea societate urmand ca noua firma sa preia angajatii cu un nou contract incepand cu data de 27.10.a.c.Noul administrator mi-a cerut o copie dupa B.I.dar neavand (era la politie ptr.schimbare) am adus copia dupa B.I. pe data de 29.10.
Vi se pare corect ca sa-mi faca noul contrract de munca cu data de 30.10.2015
(eu raman descoperita 3 zile).Este corect cum a procedat?Multumesc.
Programul REVISAL nu permite sa intruduci contractul antedatat, trebuie intrudus cu o zi inainte de a incepe derularea contractului(eu asa am patit), nu cred ca cele 3 zile sunt o tragedie, scuze daca gresesc:sorry:
stiu ca angajatorul are obligatia de a transmite contractul prin REVISAL cu cel putin o zi lucratoare anterioara inceperii derularii contractului, fizic nu cred ca este imposibil dar ;legal???
Problema revisal
mona85
Ne-am schimbat sediul social din Bucuresti in jud. Ilfov in mai 2010.Am fost nevoiti sa inregistram toate contractele individuale pe Ilfov,fiecare contract ... (vezi toată discuția)