avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suplinire acord vecin pentru mansardare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suplinire acord vecin pentru mansardare

vreau sa mansardez podul si mi se cere de la primarie acordul vecinului care are casa lipita de casa mea.
ce se poate face daca vecinul nu vrea sa mi dea acest acord?
Cel mai recent răspuns: tzuku51 , utilizator 17:20, 30 Octombrie 2015
fara acordul sau nu se poate face, doar daca reusiti sa gasiti o alta posibilitate de a putea face fara a fi nevoie de acordul sau.
sau chemat in judecata pentru "obligatia de a face" prin care instanta il poate obliga sa-si dea acordul,daca nu justifica motivul pentru care nu-si da acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial vecin reparare acoperis si mansardare cristian-mihai cristian-mihai Buna ziua, Acum jumatate de an am cumparat o locuinta din perioada interbelica pe care vreau sa o renovez si sa ma mut in ea. Constructia are deja un ... (vezi toată discuția)
Acord vecin constructie Dasandor Dasandor Am achizitinat un imobil care este lipit de imobilul vecinului , noi vrem sa mansardam ( acoperisul care este deasupra supafetei noastre ) , imobilul este ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare incheiat in 2006 aducnio aducnio am cumparat o casa, parter si pod. langa ea, o alta casa cu etaj. dupa un timp am vrut sa mansardez casa, am luat autorizatii, etc, totul ok. dar am costatat ... (vezi toată discuția)