avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reziliere somaj din cauza unei dobanzi bancare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reziliere somaj din cauza unei dobanzi bancare

Buna ziua. Din 10 Ianuarie 2014 pana in 5 Mai 2014 am fost somera. Acum mi s-a adus la cunostinta ca avand de incasat dobanzi in acea perioada mi s-a reziliat contractul de somaj, trebuind sa rambursez si ajutoarele aferente. La acel moment in timp, nimeni nu mi-a atras atentia, ca si penteru 4 sau 5 lei dobanda nu ai dreptul la ajutor de somaj.As vrea sa stiu daca as avea vreo sansa de castig daca as da in judecata AJde Somaj, contestand aceasta decizie?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:02, 30 Octombrie 2015
1. Puneti mai intai intrebarea si la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro

2. Va rog sa postati si aici raspunsul primit sa vedem si punctul de vedere al ANOFM! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire ajutor somaj ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Am o problema si as dori cateva sfaturi, in octombrie 2011 mi-am deschis un depozit la termen pe care l-am inchis anul acesta. In februarie 2014 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de ajutor de somaj? piscan_doina piscan_doina Buna seara, Ma confrunt cu o problema legata de depunerea actelor de somaj si anume aceea ca in baza adeverintei de venit emisa de fisc pe anul 2013 figurez ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de incetare a indemnizatiei de somaj glili glili In iulie 2013 am intrat in somaj. Am adus toate documentele necesare inclusiv adeverinta de la ANAF ca nu am alte venituri. Toate au fost in regula si am ... (vezi toată discuția)