avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie incadrare

Salut,
sunt angajat ca operator control nedistructiv si am salariu conform CCM de operator control nedistructiv, dar lucrez de 4 ani pe functie de tehnician calitate, functie platita cu un salariu cu minim 600 lei fata de al meu. Pot avea castig de cauza in cazul in care voi chema in instanta firma cerandu-i sa-mi acorde salariu functiei prestate si eventual sa cer si diferenta din urma?
Precizez ca nu sunt singurul in cazul acesta si as avea nevoie de un raspuns din partea unui sfat inainte sa merg la un avocat.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Electrician intretinere mihaipapae mihaipapae buna ziua lucrez intr o fabrica si acum mi sa propus sa ma puna pe postul de electrician de intretinere ,eu avand specializare tehnician in instalatii ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime - inclus sau nu in cartea de munca alex68 alex68 Buna seara, Va rog mult daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema. Lucrez in mas-media, iar in contractul colectiv de munca la nivel de ramura se ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi o grila de salarizare???? mariana_fif mariana_fif Lucrez de 28 de ani in campul muncii, am terminat liceul, in prezent lucrez la o firma franceza din Brasov pe post de magazioner.In aceasta calitate pe langa ... (vezi toată discuția)