Buna ziua! Am lucrat pentru un patron italian in Italia ,7 ani pana acu 2 ani in urma.Ulterior si-a deschis o firma in Romania unde am fost angajat in perioada ianuarie-noiembrie 2008.In noiembrie firma si-a schimbat denumirea din anumite motive,deci a trebuit sa semnez un alt contract individual de munca,fara nici o modificare in el fata de precedentul.Problema a fost ca patronul ,din anumite motive(de intarziere a depunerii contractelor la directia muncii,spune el) a semnat in locul meu contractul.Trebuie sa precizez ca lucrez in domeniul constructiilor,si firma avand lucrari prin diferite localitati din tara ,nu am putut fi prezent la semnarea contractului,desi ar fi putut sa vina sa-mi aduca personal contractul ,cum proceda de obicei.Nefiind nici o modificare in contract cum am mai zis ,am acceptat contractul desi stiu ca nu e bine . Nu am mai lucrat de la sfarsitul lunii aprilie, pe motiv ca nu ar fi de lucru(desi majoritatea colegilor mei au lucrat).Am vorbit cu patronul despre ce se intampla cu firma ,cu mine,o sa mai lucrez sau nu,si am fost”dus cu zaharelul„ca”poate maine ,poate saptamana viitoare”etc.Cu cateva zile in urma ,mi-a zis ,ca in urmatoarea zi sa ma prezint la Bucuresti, unde ar fi fost o lucrare.Din motive personale,rugandu-l sa inteleaga situatia si cerandu-mi scuzele de rigoare,nu am putut fi prezent.Fapt care nu l-a deranjat,pe moment.Dupa doua zile, m-a anuntat un prieten si coleg de munca,ca am fost concediat.Am incercat sa vorbesc cu patronul,dar nu raspunde la telefon.Ce trebuie sa fac,tinand cont ca nu am mai primit salariul din luna martie,si nu stiu daca voi fi platit in aceasta perioada,in care nu am lucrat(cu 75% din salariu am inteles).Il pot da in judecata? Va multumesc mult!