avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea ajutorului de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea ajutorului de incalzire

Subiect: Dreptul copilului de a locui singur

CAZUL 1. : Un elev (cls. a XII-a), minor, are dreptul sa locuiasca singur? Mama, divortata, locuieste in alt judet si l-a lasat in apartamentul ei, dar la asociatia de locatari e trecuta numai mama si doreste sa depuna ajutor de incalzire a locuintei, pe numele ei, dar in apartamentul in care locuieste baiatul singur.
CAZUL 2. : Aceeasi situatie, dar elevul respectiv a implinit 18 ani.
Consider ca in niciunul din cele doua cazuri, elevul nu poate beneficia de ajutorul de incalzire, fiind inca elev, iar la asociatie figureaza doar mama ca ar locui la acea adresa.
Parerea dumneavoastra, va rog! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire yulyghe yulyghe Buna ziua In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)