Ambii socrii ai mei au decedat.In anul 2003 a decedat si cumnatul (frate cu sotul meu).La data decesului cumnatului meu cumnata nu a putut face succesiunea dupa dansul deoarece nu detineam titlul de proprietate asupra terenului mostenit de pe urma socrilor.Intrucat cumnata domiciliaza in alt judet,exista o reglementare speciala legata de locul in care se face succesiunea?Mai exact,succesiunea se poate face la domiciliul decedatului sau in localiatea unde se afla proprietatea in discutie?
Succesiunea se face totdeauana unde defunctul a avut ultimul domiciliu.
Dvs. faceti succesiunea dupa socrii unde au avut ei ultimul domiciliu, iar cumnata Dvs. va face succesiunea unde cumnatul (sotul ei) a avut ultimul domiciliu.
In cazul succesiunilor succesive, succesiunea se dezbate la notarul sau instanta de la ultimul domiciliu al aceluia dintre defuncti care a decedat cel din urma.
Prin urmare, competenta va fi data de ultimul domiciliu al cumnatului (fiul defunctilor despre care vorbiti).
Testament
laleaua neagra
buna dimineata
daca sotul meu a primit testament de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)