Nu. Succesiunea se dezbate la un notar public situat in circumpscriptia judecatoriei in care defunctul a avut ultimul domiciliu. Deci nici macar nu este vorba de tot judetul.
Buna ziua! va rog sa -mi spuneti ce pot face,daca sora sotului refuza sa mearga la notar,argumentand ca nu are timp,desi este pensionara. Mentionez ca masa succesorala ptr.dezbatere este doar ptr. terenul extravilan,intrucat casa a fost data de catre socri mei,unui nepot prin act de vanzare-cumparare,fara ca sotul meu sa-si dea acordul prin semnatura,sau verbal..Totul a fost facut pe ascuns,iar acum desi soacra fiind decedata de un an,cumnata tot gaseste ....motivul motivului. Intrebarea mea este; ce se poate face,ptr.a intra in posesia actului de proprietate ptr. terenul cuvenit.
Succesiunea
simon.liliana
Ambii socrii ai mei au decedat.In anul 2003 a decedat si cumnatul (frate cu sotul meu).La data decesului cumnatului meu cumnata nu a putut face succesiunea ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sotie
doru58
Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)