Socrul meu văduv fiind actualmente decedat a vandut partea lui de moștenire în contract cu clauză .După decesul socrului 2007 este normal să nu se facă succesiunea .?
Sa o luam de la inceput.. socrul dvs era singurul proprietar sau a fost impreuna cu soacra ?
Banuiesc ca cu soara.. apoi mai banuiesc ca s-a dezbatut succesiunea dupa ea si mostenitori au fost socrul si sotul.. mai departe, ziceti ca partea lui de mostenire a vanndut-o, sigur doar partea mostenita sau intreaga cota a sa?
Daca a vandut-o , ce mostenire sa mai dezbateti daca acea cota apartine altuia ? Cui a vandut-o de fapt ?
Succesiunea s a făcut numai pe imobil după soacra mea moștenitori fiind soțul supraviețuitor ( socrul) si cei doi copii unul dintre ei fiind soțul meu decedat în prezent.(avem2 copii) .Socrul meu decedat după soțul meu (unul din feciori) a făcut act de v- c cu clauză de întreținere și uzufruct viager asupra cotei lui de moștenire dar a vandut tot terenul de 1000 metri pătrați . Acest teren a aparținut Statului Roman dat în folosință pentru familie .Odată cu punerea în posesie legea 18 / 1991 s a eliberat titlul de proprietate numai pe numele socrului meu care l a si vândut împreună cu cota lui parte de moștenire . se poate?