Soțul și socrii mei au decedat.Am doi copii .Socrii mei au avut teren dat în folosință ,și apoi dat în proprietate cu legea 18/1991.Titlul de proprietate a fost dat pe numele socrului meu deoarece soacra a decedat în 1982.S a făcut succesiunea în 1982 după soacra mea numai pe imobil deoarece pe terenul de 1000m pătrați se plătea chirie.Socrii mei au avut doi băieți din care unul respectiv soțul meu a decedat în 2003.Socrul meu având titlul de proprietate pe numele lui a vândut toată suprafața de teren reprezentând si terenul de sub casa si 5/8 cota să din imobil la unicul nepot de la celălalt fiu lasandu ne fără o palmă de teren sub cota moștenită.Nepotul ne a dat în judecată pt. Retrocedare imobiliara .Putem recupera cota după soacra deoarece a fost bun comun? Va rog aștept un răspuns ?
Si terenul si casa sunt tot bunuri imobile.
Cota dupa soacra inseamna 1/2 din casa, care atunci cand s-a dezbatut succesiunea, s-a impartit intre: socru (1/4, la care s-a adaugat jumatatea lui, in total 5/8), sotul dvs 3/8 (adica 3/16) si cumnatul dvs 3/8 (respectiv 3/16).
Cred ca nepotul v-a dat in judecata de fapt pentru iesirea din indiviziune (partaj).