avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Va rog dați mi un răspuns.În numele copiilor mei.În anul 1982 a decedat soacra mea la succesiunea socrul meu împreună cu cei doi fii din care unul fiind soțul meu și au primit fiecare cotele parti dar numai din imobil fără teren .Terenul respectiv în acel timp aparținea Statului Roman acordat în folosință familiei . Odată cu legea 18/1991 Titlul de Proprietate a fost acordat exclusiv socrului meu care în anul 2004 l a si vândut împreună cu cota lui parte de moștenire celălalt rămânând fără nici o palmă de teren doar cu cota parte pe imobil. A fost eliberat corect numai pe numele socrului meu titlul ?Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ghermanviorica , utilizator 13:29, 30 Ianuarie 2018
este discutabil... caz de judecata in rectificarea titlului de proprietate si anularea vanzarii terenului
Va mulțumesc.Ați putea să mi spuneți cu ce să încep?
Am omis să vă spun că eu si băieții mei moștenitori suntem în proces în calitate de pârâți denumire (retrocedare imobiliara ) de către nepotul cu actul de v c cu clauză pt terenul de sub moștenirea noastră.Ce este de făcut ? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Ghermanviorica Ghermanviorica Soțul și socrii mei au decedat.Am doi copii .Socrii mei au avut teren dat în folosință ,și apoi dat în proprietate cu legea 18/1991.Titlul de ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager Ghermanviorica Ghermanviorica Socrul meu văduv fiind actualmente decedat a vandut partea lui de moștenire în contract cu clauză .După decesul socrului 2007 este normal să nu se facă ... (vezi toată discuția)
Act de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager Ghermanviorica Ghermanviorica Va rog să mă ajutați cu un răspuns.În anul 2003 adecedat soțul meu moștenitor cu cota parte după mamă la fel si tatăl și fratele soțului.În anul ... (vezi toată discuția)