avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare cumpărare cu clauză de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager

Socrul meu văduv fiind actualmente decedat a vandut partea lui de moștenire în contract cu clauză .După decesul socrului 2007 este normal să nu se facă succesiunea .?
Cel mai recent răspuns: Ghermanviorica , utilizator 12:44, 2 Februarie 2018
Si ...da a fost proprietar împreună cu soacra succesiunea în anul 1982 facandu se numai pe imobil terenul aparținând Statul Roman.Pe noi ne interesează terenul deoarece a fost atribuit în totalitate socrului meu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate Ghermanviorica Ghermanviorica Va rog dați mi un răspuns.În numele copiilor mei.În anul 1982 a decedat soacra mea la succesiunea socrul meu împreună cu cei doi fii din care unul fiind ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Ghermanviorica Ghermanviorica Soțul și socrii mei au decedat.Am doi copii .Socrii mei au avut teren dat în folosință ,și apoi dat în proprietate cu legea 18/1991.Titlul de ... (vezi toată discuția)
Act de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager Ghermanviorica Ghermanviorica Va rog să mă ajutați cu un răspuns.În anul 2003 adecedat soțul meu moștenitor cu cota parte după mamă la fel si tatăl și fratele soțului.În anul ... (vezi toată discuția)