avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderi apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderi apa calda

Buna dimineata
va raog sa ma ajutati cu o infomatie:
Am centrala de apartament si spre surpriderea mea am vazut la lista de intretinere ca am de plata o suma mica ce-i drept pentru apa calda menajera,care banuiesc ca intra la pierderi pe coloana.( eu stiu ca toti locatarii trebuie sa plateasca reparatii la coloane ,ma rog parti comune)
Intrebare: Cei care au centrala proprie trebuie sa plateasca pierderi?
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 17:37, 2 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Toti locatarii din imobilul de locuit in comun detin obligaia sa achite lunar cotele individuale de intretinere -inclusiv parti comune
Pot fi pierderi, diferente intre apometrul general si suma apometrelor individuale sau poate se consuma o cantitate de apa (mica, asa cum spuneti) pentru curatenia spatiilor comune. Iar unele din acestea trebuie sa fie suportate de toti proprietarii, indiferent ca au asua nu centrala termica proprie.
Domnule Adriantot ce bine ar fi ca pe acest sait sa se uite si reprezentantii din asociatia mea sa vada ce raspunsuri dati , la mine in asociatie cei cu centrala proprie nu participa la acel consum pe motiv ca nu folosesc apa calda , dar am sa vad ca vine cat de curand frigul si apa calda pentu spalat de unde o v a lua , de la " fraieri " , va rog sa mi raspundeti cam cum sta treaba cu acel consum comun ( pierderi ) pe cota parte indiviza la o frizerie - coafor care foloseste apa atat calda cat si rece intr o garsoniera si un proprietar la 3 camere ii plateste lui unde consumul este mai mare si zic eu si pierderile sunt mai mari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Diferenta apa calda, boiler instalat cyan cyan Intentionez sa montez un boiler pentru apa calda dar fara sa ma debransez de la conducta de apa calda sau sa o sigilez/blochez cu vreun dop deoarece in cazul ... (vezi toată discuția)
Calcul apa rece Lucia_P Lucia_P Locuiesc intr-un bloc racordat la apa rece printr-o retea telescopica deci necontorizat . Cum se calculeaza consumul de apa rece pentru locatarii care si-au ... (vezi toată discuția)