avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... durata proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

durata proces

Sunt intr-un proces care se dureaza de cativa ani buni. Exista posibilitatea de a solicita stabilirea numarului de termene pentru proces si care este cadrul legal?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:19, 2 Noiembrie 2015
Nu puteti solicita stabilirea numarului de termene dar, puteti formula contestatie privind tergiversarea procesului conform art.522-526 NCPC.
Depinde pe ce procedura va judecati. Cand a fost introdus dosarul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata limita de la depunerea dosarului pana la termenul de judecata Mazalu Mazalu - Am un dosar depus în ianuarie 2016, pentru care nu am fost înștiințata în niciun fel privind termenul de judecata. Exista un termen limita pentru ... (vezi toată discuția)
Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie tergiversare proces petre_marian petre_marian buna seara. vreau sa formulez o cerere pentru tergiversarea procesului deoarece au trecut mai mult de patru luni de la pronuntare ,dar redactarea nu sa ... (vezi toată discuția)