avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata limita de la depunerea dosarului pana la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata limita de la depunerea dosarului pana la termenul de judecata

- Am un dosar depus în ianuarie 2016, pentru care nu am fost înștiințata în niciun fel privind termenul de judecata.
Exista un termen limita pentru aceasta, de la depunerea dosarului?
- In cazul în care dosarul a fost rătăcit, cum pot sa sesizez instanta de judecata? Cum pot sa aflu cine este judecătorul căruia i s-a încredințat dosarul? Pot cere audienta la acesta?
Menționez ca mi s-a spus ca nu se poate face nimic, și ca nu am decât sa aștept. Dar a trecut aproape un an!!! Ce pot sa fac? Ce ma sfătuiți?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:04, 2 Noiembrie 2016
Va puteți informa.
Dacă nu aveți avocat angajat e dificil sa va descurcați cu urgentarea.

Se zice ca legea a fost data pentru urgentare...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Intr-adevar, a trecut destul de mult timp, formulati contestatie privind tergiversarea procesului conform art.522-526 NCPC,dar, mai intai formulati o adresa catre presedintele instantei cu copie CSM prin care solicitati urgentarea procedurilor si fixarea unui termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare contestatie tergiversare proces petre_marian petre_marian buna seara. vreau sa formulez o cerere pentru tergiversarea procesului deoarece au trecut mai mult de patru luni de la pronuntare ,dar redactarea nu sa ... (vezi toată discuția)
Durata proces ContSters369458 ContSters369458 Sunt intr-un proces care se dureaza de cativa ani buni. Exista posibilitatea de a solicita stabilirea numarului de termene pentru proces si care este cadrul ... (vezi toată discuția)
Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)