avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Audit asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Audit asociatie de proprietari

Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti daca ati efectuat audit pentru asociatia de proprietari - sunt nou presedinte si sunt cativa locatari care ma indruma sa fac - nu stiu firme, costuri si eventual consecinte.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gaucanvio , utilizator 11:23, 9 Februarie 2018
salut ,
daca esti proaspat presedinte de asociatie ,recomandat ar fi sa faci un audit,pt ca asa vei sti ce ei in primire,
in urma auditului nu ai niciun risc ci fosta conducere a asociatiei,pt ca se pot descoperi nereguli in cheltuirea banilor asociatiei ,actelor etc. ,dar daca fosta conducere a fost corecta nu o sa se descopere nereguli.
Solicitati comisiei de cenzori pe care ati votat-o sa faca verificarea activitatii din punct de vedere finaciar-contabil a asociatiei.
Buna ziua,

Am si eu o problema cu asociatia de proprietari, imi puteti recomanda un avocat bun (date contact) care sa ma reprezinte? Multumesc

Adriantot a scris:

Solicitati comisiei de cenzori pe care ati votat-o sa faca verificarea activitatii din punct de vedere finaciar-contabil a asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari sandutudorache sandutudorache Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
Audit/verificare situatie financiara asociatie si cheltuieli Alexandru0312 Alexandru0312 Buna ziua, Se poate sa ma ajutati si sa-mi spune-ti cine poate realiza un audit finaciar la o asociatie de proprietari daca exista suspiciuni de nereguli in ... (vezi toată discuția)
Destituire presedinte asociatie proprietari Elenapusa Elenapusa Cine poate decide si hotara, destituirea presedintelui, cenzorului si administratorului dintr o asociatie de proprietari? Daca avem dubii in calculul ... (vezi toată discuția)