avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie intracomunitara de bunuri de la neplatitori ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie intracomunitara de bunuri de la neplatitori de tva

Buna ziua,
Am o societatea platitoare de TVA trimestrial, inregistrata in VIES.
Am achizitionat din Marea Britanie un aparat foto Canon de la o societate care nu este inscrisa in VIES. Factura primita nu este cu TVA.
Intrebarea mea este daca trebuie sa imi schimb perioada fiscala pentru TVA: de la trimestru la luna chiar daca furnizorul nu este inscris in scopuri de TVA si nici in VIES.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:38, 13 Noiembrie 2015
daca este neplatitor colectati tva in romania.
nu se schimba per fiscala. Doar daca era platitor de tva si se facea taxare inversa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie italia mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna ziua, Firma din RO, platitoare de tva inscrisa in reg op intracomunitari cumpara din italia un cuptor,factura este fara tva iar cand am verif in vies sa ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare intrep.individuala sain sain O intreprindere individuala inregistrata in roi achizitioneaza mere din Ungaria de la o persoana fizica cu cod valid de tva si de la o persoana fizica fara cod ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)