avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzator pt sezonul de sarbatori
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzator pt sezonul de sarbatori

Buna ziua, pentru a putea vinde in luna Decembrie si Februarie in zonele amenajate de piete, primarie .. la masute e nevoie sa ma P.F.A sau S.R.L . Totusi cineva mi-a spus ca pot tutusi ci cu diploma de florar decorator, pot vinde ghivece si buchete handmade .. tot ce tine de imaginatia mea si ale legatura cu florile si spitul sarbatorilor.

Daca e adevarat ca pot obtine autorizatie pt perioada de craciun si dragobete, doar cu diploma de curs. Unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: mirela 20 , utilizator 17:40, 2 Noiembrie 2015
E nevoie doar de autorizarea ca pfa pe care o faceti la registrul comertului si finante apoi mergeti la primarie sa solicitati inchirierea si plata taxei pentru acel spatiu din zona special amenajata.
Aveti in vedere ca daca va apucati de aceasta activitate, chiar daca va axati pe cateva momente din an, trebuie sa cam mergeti la toate, nu numai la cele doua pentru ca trebuie sa va scoateti cheltuielile care apar pentru impozit si contributiile pe sanatate si pensie.
Adica ganditi bine. Pare una ocazionala dar trebuie sa participati si sa stati acolo pe pozitie la toate aceste ocazii din an.
Cititi si la www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc, e clar! Ma retrag, credeam ca pot evita P.F.A-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa pe care am un singur obiect de activitate. dorinaborcau dorinaborcau Buna ziua! am un PFA pe care am un singur obiect de activitate, respectiv coafura .... As vrea sa imi mai pun cateva coduri pentru produse handmade, ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun ocupat abuziv Florin__82 Florin__82 Buna ziua, Am un vecin care a ocupat abuziv un spațiu comun al etajului în care locuiesc,în care depozitează gunoi adus de la ghenă. Am făcut o ... (vezi toată discuția)