avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita prin poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita prin poprire pe salariu

O persoana este executata silit de catre o banca prin poprire pe salariu . Dupa cam un an de poprire persoana decedeaza. Ce trebuie sa faca familia ? Sa anunte executorul judecatoresc, sa anunte banca ?
Cel mai recent răspuns: mishu26 , utilizator 16:16, 4 Noiembrie 2015
Am inteles, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile bancare se mostenesc de catre copii? iacobdragomir iacobdragomir Cum pot fi sistate taxele si comisioanele de intarziere de plata la termenul stabilit initial? Datoriile la banca se mostenesc de catre copii? (vezi toată discuția)
Poprire pe salar pentru datoria decedatului turboxxl turboxxl Buna ziua Am o problema foarte apasatoare.Anaful mi-a pus poprire pe salar pentru o vama neplatita de tatal meu care a decedat acum cativa ani. Ajutati-ma ... (vezi toată discuția)
Credite pe persoana fizica ...decedat...cine plateste? cainebogdan cainebogdan Persoana fizica in speta mama mea a decedat acum citeva zile ... am descoperit cu stupoare dupa citeva zile ca avea ceva datorii catre banci [editat] . Vreau ... (vezi toată discuția)