avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

Buna seara. Am o nelamurire legata de apartamentul pe care vreau sa il cumpar de la o persoana fizica. In extrasul de care funciara pentru informare la partea a II-a, inscrieri privitoare la proprietate apare numele persoanei- cu titlu de drept adjudecare la licitatie publica...Vreau sa stiu daca apartamentul se poate cumpara fara a exista probleme?
Cel mai recent răspuns: florinbv24 , utilizator 21:56, 2 Noiembrie 2015
Puteti sa achizitionati bunul imobil
Mentiunea despre care faceti vorbire este menita sa precizeze ca nu exista contract de vanzare cumparare,iar proprietarul a obtinut bunul imobil prin adjudecare la licitatie publica
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2015
ynocentta, utilizator
Va multumesc pentru raspuns.Deci nu exista sanse sa apara terti care sa atace titlu de drept adjudecare?
Cand a fost emis documentul de adjudecare bun imobil ?
In anul 2012 mai multe nu cunosc ca doar atat imi apare in extrasul de cf pentru informare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica madara81 madara81 Care sunt etapele si termenele de contestare in cazul vanzarii la licitatie publica a unui imobil? (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara alexbowwow alexbowwow pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie ... (vezi toată discuția)