avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca!

Buna ziua! Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un raspun. Am fost condamnata cu suspendare si mi a interzis sa mai lucrez unde s a intamplat fapta. Acum sunt suspendata ca am fost sub control judiciar. Ma pot intoarece in companie pe alt loc de munca? Am studii superioare. Multumesc

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Bubu777 Bubu777 Buna ziua ! Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0,83 in aerul expirat. Mentionez ca am mai avut o condamnare de 4 luni de inchisoare cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Respectarea masurilor liberarii pe control judiciar in caz de condamnare cu suspendare damian81 damian81 buna ziua, am si eu o intrebare la care cei de la IPJ nu au stiut ce solutie sa imi dea... am fost arestat preventiv si pus in libertate sub control ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati... ContSters82928 ContSters82928 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Lucrez la o companie multinationala in mari schimbari. Am ghinionul de a lucra in acelasi oras cu sefa mea ... (vezi toată discuția)