avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua !
Am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0,83 in aerul expirat.
Mentionez ca am mai avut o condamnare de 4 luni de inchisoare cu suspendare , condamnare care s-a prescris de drept in mai 2014.

Rugamintea mea e , daca poate sa-mi spuna cineva ce pedeapsa risc de data aceasta ? Voi fi condamnat cu executare sau cu suspendare ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Bubu777 , utilizator 19:28, 15 Noiembrie 2015
Depinde de apararea din cauza, de procurorul si judecatorul cazului. Daca lucrati, daca aveti studii superioare, cum s-a intamplat..
Lucrez , nu am studii superioare , s-a intamplat la ora 02:00 noaptea , eram cu masina de serviciu , am condus cca. 1km , am fost cooperant cu politia , eram singur in masina.
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2015
Bubu777, utilizator
Sunt posibile ambele variante, nu cred totusi sa se ajunga la condamnarea cu executare, inteleg ca termenul de reabilitarea s-a implinit in 2014 pentru condamnarea anterioara.
Da. Termenul de reabilitare pentru condamnarea anterioara s-a implinit in luna Mai 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecat în două dosare penale. care sunt șansele la pedeapsa cu suspendare? BlueFeather BlueFeather Buna ziua. In luna martie 2017 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. La sange mi-a iesit 1.80 la prima proba ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie mare ce ma asteapta? andrei7676 andrei7676 Buna seara ! Am o intrebare relativ de situatia in care mi s-a dectetat in sange 2.14 alcoolemie (fara niciun incident,fara antecedente anterioare).Nu ma ... (vezi toată discuția)
Cu antecedente sau fara antecedente ? Bubu777 Bubu777 Am avut o condamnare la inchisoare de 4 luni , cu suspendare si o perioada de proba de 2 ani si 4 luni. In aprilie 2013 mi-am scos cazierul curat. Pe ... (vezi toată discuția)