avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Evaluare riscului de securitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Evaluare riscului de securitate

Buna iua,
As dori sa stiu daca cabinetele medicale individuale ( PFA) sunt obligate de aceasta prevedere legala sa efectueze evaluarea riscului de securitate ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicosim , utilizator 17:24, 9 Noiembrie 2015
Buna seara,
Toti angajatorii au obligatia sa detina o evaluare a riscurilor de securitate si sanatate in munca. Sanctiunile contraventionale sunt mari si se aplica de inspectorii ITM (securit muncii) si de cei ai DSP (sanatatea muncii).
Imi cer scuze nu am fost foarte exacta, era vorba de evaluarea riscului la securitatea fizica( HG 301/2012 si legea 333).
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea riscului la securitatea fizica nicosim nicosim Buna Ziua, As dori sa stiu daca cabinetele medicale individuale ( PFA) sunt obligate de aceasta prevedere legala(H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)
Revizuirea analizei de risc odată la trei ani. legea nr. 333 / 2003 + h.g. 301 din 2012 SGFlaviu SGFlaviu Referritor la analiza de risc pe care toate magazinele ar trebui sa o dețină (Legea 333/2003) Apoi avem ANEXA la H.G. 301/2012 Normele Metodologice de ... (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitate fizică adrianacali adrianacali Buna ziua! Un cabinet medical individual (forma de organizare PFA) este obligat sa elaboreze analiza de risc la securitate fizică, conform legii ... (vezi toată discuția)