avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperari salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperari salariale

M-am dus de curand la Casa de pensii cu cartea de munca si acum am observat ca intre anii 2002-2005 era scris in cartea de munca adjunct sef sectie fara a se opera vre-un spor la salariu, vre-un banut (mentionez ca in acea perioada nu am semnat nici un act aditional si nu mi s-a inmant nici o decizie scrisa). Mai pot face acum proces de recuperare salariala? eu actualmente fiind pensionar de boala.
Fiind o promovare de pe postul de mastru la adjunct sef sectie nu trebuie sa-mi mai de-a ceva la salariu?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 11:58, 3 Noiembrie 2015
Nu mai puteti face nimic acum.

Actiunea dvs va fi respinsa ca fiind prescrisa.
Dreptul de a cere recuperarea oricaror sume se prescrie in termen de 3 ani socotiti de la data nasterii dreptului. Spuneti 2002-2005, prescriptia s-a implinit intre 2005-2008. Prin urmare nu mai puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat bun si care nu se sperie usor cindy cindy am terminat facultatea in martie (licenta) 2002 si am avut prima angajare in 17 iunie 2002. avusesem 6 luni somaj , care le-am pus in cartea de munca, cand ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... prescriptie mirelazod mirelazod am o mare nelamurire.#-o....deci la prescriere datorii, am luat credit bancar in septembrie 2006 pe 5 ani, am platit rata pana in octombrie 2007...cand se ... (vezi toată discuția)