avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu supraveghere

Buna ziua , am o pedeapsa de 5 ani cu supraveghere din care s-a scurs 3 ani si de curand sunt cerecetat intr-un dosar de evaziune care este posibil sa imi dea amenda penala, imi poate spune cineva cum imi influenteaza acesta din urma prima pedeapsa?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: isal , utilizator 11:47, 3 Noiembrie 2015
De unde știți că veți primi pedeapsa amenzii?
Dacă va fi amendă se poate să nu existe revocare sau anulare a suspendării sub supraveghere.Dacă pedeapsa va fi închisoarea, și, după caz, evaziunea fiscală este o infracțiune concurentă sau comisă în stare de recidivă, va avea loc revocarea beneficiului suspendării ori anularea și stabilirea unei noi pedepse ,aplicându-se regulile concursului de infracțiuni.
Multumesc, presupuneam ca va fi amenda pentru ca prejudiciul este mic numai vroiam sa stiu daca mai am vre-o speranta ca prima pedeapsa sa nu fie influentata
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)