În anul 2007 am semnat un contract individual de muncă la care mi s-a adaugat 15% spor de vechime și 15%spor de condiții grele în cuantum de 116 lei.Treptat creșterea salairului minim pe economie a depășit salariul de încadrare menționat în contract, semnând un act adițional prin care mi s-a adus la cunoștință că salariul de bază brut se modifică iar sporul de condiții grele rămăne in cuantum de 116 lei
Întrebarea mea este următoarea:
Dacă la salariul minim brut pe economie de 1050 lei se adaugă acel spor de condiții greleîn cuantum de 116 lei sau este inclus în salariul minim brut așa cum mi s-a spus de la biroul resurse umane.
Nu mi se pare normal ca în salariul minim brut pe economie să fie incluse ambele sporuri menționate.
Vă mulțumesc
Spor vechime
ion_raluca
Buna ziua!
Lucrez in cadrul unei primarii avand incadrare minimul pe economie. In luna aprilie am facut 5 ani vechime si am cerut sporul de vechime. In luna ... (vezi toată discuția)
Salar
gabriela1810
Am spor de vechime 20% iar salariul de incadrare care include si sporul vechime este 1080 este corect? Mentionez ca sunt functionar public cu studii superioare ... (vezi toată discuția)