avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in concesiune

Detin un teren luat in concesiune ,in planul locuintei e trecuta casa plus o anexa.Casa e realizata la rosu dar din lipsa de bani anexa nu am putut sa o facem.As pute sa o declar la inspectoratul teritorial in constructii ca fiind terminata,dupa care sa o trec in cartea funciata atata timp cat anexa nu este realizata?Doresc sa predau contractul de concesiune altcuiva ,deoarece numai am posibilitatea sa o continui si doresc sa recuperez atat cat se poate banii investiti in ridicarea casei.Se poate face acest lucru atata timp cat anexa nu e realizata?Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:25, 4 Noiembrie 2015
daca a fost eliberata o Autorizatie de constructie trebuie respectata, la finalizarea lucrarilor se face o Nota de Receptie a lucrarilor si in baza ei se merge mai departe, daca lucrarile nu sunt finalizate si se cedeaza cu tot cu autorizatie cine preia va continua ceea ce dumneavoastra nu a-ti reusit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere documente locuintã Dancta Dancta Bina ziua!cu trei ani in urma am cumpărat o locuinta,fostul proprietar mi-a sustras unele documente de la locuinta cand numaram bani sa ii dau la notar! Abia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate constructie cu proiect de consolidare si extindere ctrandafira ctrandafira Buna ziua, In 1999, an cumparat o constructie nefinalizata, ctr.de vanz.-cump. fiind transcris. La cumparare, am preluat ctr.de concesiune pe durata de ... (vezi toată discuția)