Aveti idee unde pot gasi informatii legate de cine trebuie sa obtina aviz de la garda de mediu.
Eu detin un bar cu cod CAEN 5630, Baruri si alte activitati de servire a bauturilor , cu 85 de locuri , la parterul unui bloc si as vrea sa stiu daca trebuie sau nu , sa am acel aviz .Mentionez ca servesc doar bauturi si preparate din bauturi.
Multumesc
Garda de mediu este doar unitate de control, nu elibereaza acte (avize, acorduri, autorizatii).
Pentru cod CAEN 5630 nu este necesara autorizatie de mediu pentru functionare.
Totusi, cititi Legea 211/2011; aveti obligatii in ceea ce priveste gestiunea deseurilor, chiar daca nu aveti nevoie de autorizatie de mediu, plus un responsabil de mediu (sau serviciu externalizat, ca la contabilitate). Este posibil sa aveti si raportari pentru ambalaje si obligatia de a plati anumite contributii la Fondul de mediu (nu stiu de unde va achizitionati produsele).
Faptul ca nu aveti nevoie de autorizatie de mediu nu va scapa de controale ale Garzii de Mediu...puteti primi amenda pt ca aruncati ambalajele de carton in tomberonul de menajere, sau ca nu aveti fisele de evidenta a gestiunii deseurilor.... :)