avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Facilitati fiscale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Facilitati fiscale

persoana juridica cu proprietate teren arabil situat in extravilanul unei comune. in baza de data a primariei aceasta persoana juridica nu a achitat impozitul plus majorarile de intarziere...poate beneficia de facilitatea fiscala prin oug44/2015?.
Cel mai recent răspuns: radmy , utilizator 11:53, 4 Noiembrie 2015
Facilitatile din ultima og nu se aplica la impozitele locale.
ok, dar la art 12. din ultimul og. se refera la obligatiile fiscale locale daca consiliul local aproba prin hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmpozite teren cinevaoricine cinevaoricine Buna seara! Imi puteti spune va rog anul din care au inceput sa fie impozitate terenurile extravilan arabil? O alta intrebare: Care este procentul de ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug 44/2015 hr hr Bună ziua, Va expun pe scurt situatia in care ma aflu: am mostenit un teren extravilan. Pana in 2013, taxele au fost platite la Primaria comunei unde se ... (vezi toată discuția)