avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii IT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii IT

Buna ziua!
As avea si eu nevoie de un pic de ajutor daca se poate..am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma IT pentru un anumit echipament..la respectivul contract am incheiat ulterior un aditional prin care am cazut de comun acord sa le platesc suma de 3000 Euro pentru asigurarea mentenantei echipamentului respectiv daca ar fi fost necesar, adica in situatia in care as fi avut probleme cu echipamentul ei sa vina sa remedieze toate defectiunile. Le-am platit initial jumatate din suma, iar in decursul unui an, neavand nicio problema cu echipamentul, nu am mai fost de acord sa le platesc restul sumei, avand in vedere ca nu am beneficiat niciodata de serviciile lor. Problema este ca am fost dat in judecata..si as vrea sa stiu pe ce temei ma pot apara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 11:43, 4 Noiembrie 2015
Buna ziua!
Daca suma suplimentara a fost agreata pentru servicii de mentenanta "in caz ca..." si atat, apreciez ca datorati suma respectiva, chiar daca nu a aparut nici un caz care sa necesite interventia prestatorului.
In aceeasi masura, era posibil sa fi fost nevoie de o interventie in fiecare luna, caz in care nici prestatorul nu ar fi avut temei sa solicite o majorare a pretului, pentru perioada contractata.

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o institutie publica ccwork ccwork Buna ziua. Am urmatoarea problema: am incheiat un contract de prestari servicii mentenanta calculatoare cu o institutie publica (liceu). Contractul este in ... (vezi toată discuția)
Mentenanta echipamente Constantin 1958 Constantin 1958 Buna ziua! Doresc sa stiu daca exista vreo lege care reglementeaza obligativitatea firmei care monteaza masini echipamente utilaje intr o statie tratare apa ... (vezi toată discuția)
Marirea programului la peste cele 8 ore pe zi / 40 de ore pe saptamana adytzu_man24 adytzu_man24 Buna dimineata, Am o intrebare legata de marirea programului de munca. Lucrez pentru o unitate de service care asigura mentenanta pentru echipamentele ... (vezi toată discuția)