avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DREPTURI MARTOR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DREPTURI MARTOR

Va rog sa imi precizati cum se aplica practic incheierea executorie in cadrul procesului civil in care martorul are dreptul la rambursarea cheltuieli de deplasare in alta localitate si la cheltuielile pt timpul pierdut si masa.Se face o cerere catre presedintele instantei de catre martor si se face incheierea executorie. Daca partea care a propus martorul este reprezentata de avocat atunci practic incheierea executorie se preda cui martorului? sau se preda avocatului partii care propune martorului. Apoi practic cum se incaseaza banii de catre martor care este procedura finala .Adica ce se face cu incheierea executorie ? multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu cateva informatii privind calitatea de martor intr-un proces civil. Un vecin a dat in judecata pe altul iar eu si o alta ... (vezi toată discuția)
Drepurile martorului eugen-c eugen-c Buna ziua, am inteles ca martorul citat la un proces are dreptul sa primeasca cheltuielile de drum, cat si venituri pentru timpul pierdut pe holurile ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecată în afara procesului adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am castigat un proces in care am avut calitatea de parata. Hotărârea este definitivă. Am plătit un onorariu pentru sprijin in redactarea ... (vezi toată discuția)